Kotipizza ja Korporaatio lähtee Sporttituurille - nyt tsempataan paikallisia urheilujoukkueita parhaisiin tuloksiin! Palkintona arvomme sinulle ja haluamallesi porukalle täyslaidallisen pizzaa ja uutta dippikanaa!

Osallistu!

Olet sitten fani, ammattilainen tai harrastaja ja onpa kyseessä sitten pesis, koris, fudis, säbä tai jokin muu urheilulaji niin ilmianna oma jengisi tai paikkakunnan paras ja nälkäisin urheiluporukka.

Palkintona arvomme sinulle ja haluamallesi porukalle täyslaidallisen pizzaa ja uutta dippikanaa (á arvo 105€)! Korporaatioon voit törmätä nyt lajin kuin lajin matseissa tai jopa treeneissä – olkaa valmiina!

Mikä urheilujoukkue ansaitsee Korporaation ja Kotipizzan kannustusta?

Pakollinen kenttä*

Perustelut eli kerro miksi kyseessä on paras urheilujengi ikinä*

Jos voitat täyslaidallisen Kotipizzan antimia niin mitä valitset?Täytä vielä omat yhteystietosi, niin olet arvonnassa mukana!

Arvonnan säännöt

Järjestäjä
Kotipizza Oy, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Sporttituur -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.radiorock.fi/sporttituur

Osallistumisen ehdot
Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Arvontaan osallistuneet ja markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 15.4.-26.5.2019 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivuilla olevaan lomakkeeseen https://kampanjat.radiorock.fi/sporttituur siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Palkintona arvotaan neljälle (4) voittajalle Kotipizzan lahjakortteja arvoltaan 105 € edestä. Lahjakortit käyvät kaikkiin Kotipizzoihin Suomessa. Palkinnot arvotaan 15.4.-29.5.2019 aikana kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon luovutuksista voittajille. Voittajan nimi voidaan ilmoittaa Radio Rockin ja/tai Kotipizzan kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

×

Kiitos osallistumisesta! Olemme voittajiin henkilökohtaisesti yhteydessä.
Taltutetaan sporttinälkä yhdessä!

Siirryt kohta Kotipizzan sivulle