Epäonnisten remonttien pelastuspartio

Remppamiesten pakettiauton takavalot häipyivät. Jäljelle jäi vino seinä, liesituuletin väärään paikkaan ja pistorasia keskelle seinää. Ei huolta! Kutsu Mercedesmiehet – tuo epäonnistuneiden remonttien pelastuspartio – paikalle! Kerro pieleen mennyt remppatarinasi ja voit voittaa Mercedesmiesten pelastuspartion kotiisi. Laitamme paikat kuntoon kolmessa kohteessa. Lisäksi arvomme kaikkien remppatarinansa jättäneiden kesken Mercedes-Benzin tuotepalkinnon (arvo 150€).


> Uudet Mercedes-Benz pakettiautot


Mercedesmiehet valmiina lähtöön

Kerro oma remonttitarinasi:

Mitä remontoitiin ja mikä meni pieleen. Arvomme Mercedesmiesten remonttiapua kolmeen kohteeseen ja Mercedes-Benzin tuotepalkinnon.


Kuvaus pieleen menneestä rempasta


Tietosi

Palkinnot ja säännöt

Kilpailun järjestää Sanoma Media Finland Oy ja Veho Oy Ab.

Kilpailu on voimassa 6.3.-2.4.2017.

Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Veho Oy Ab vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, luonnolliset henkilöt. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kilpailun järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt. Sanoma Media Finland Oy ja Veho Oy Ab pidättävät oikeuden muuttaa sääntöjä.

Palkintona arvotaan Mercedesmiehet kolmeen kohteeseen korjauttamaan epäonnistuneita remontin jälkiä (pientä pintaremonttia). Palkinnon arvo noin 2500 € riippuen kohteen remontin vaatimasta työmäärästä. Voittajakohteista tehdään videot ja voittajien tulee antaa kommentit kohteen remontoinnin onnistumisesta. Videoiden jakelu Nelonen Media radioiden ja Veho Oy Ab Oy:n nettisivut ja sosiaalinen media.

Lisäksi arvomme kaikkien remppatarinansa jättäneiden kesken Mercedes-Benzin tuotepalkinnon (arvo 150€).